vineri, 13 mai 2016

Through the gates of hell, as we make our way to Heaven

        Astazi e vineri 13 si am avut parte de cateva ghinioane dar ultima intamplare din seara asta numai ghinion nu a fost. Toti spunem ca viata e un joc dar cunoaste cineva regulile sale? Eu sincer marturisesc ca nu dar ma bucur ca am ocazia sa aflu o regula noua in fiecare zi.


        Nebunul vrea sa prinda regina dar drumul lui e plin de capcane, plin de incercari si plin de pioni care incearca sa il opreasca, dar nebunul e nebun, otelul din care e facut a trecut prin foc, e dur si devine din ce in ce mai dur, devine invincibil, devine perfect, perfect slefuit, perfect ascutit si gata sa taie prin materie, antimaterie si spirit. Va deveni invincibil pentru ca a promis ca nu va renunta.
        Acest nebun de alb, s-a imbracat in negru si si-a facut o tigara cu mot, vrea sa uite tot ce e rau si tot ce e urat, sa ramana doar cu iubire si fericire, fericire ca acum e doar o cunonstinta, o umbra pe strada, printre copaci, o umbra libera si ganditoare. Blestemul lui e sa gandeasca si sa simta fara sa aiba cu cine sa si le impartaseasca deoarece cunostintele vorbesc doar de sarbatori.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu